Abych vše uvedl na pravou míru, jsem jeden ze slabších hráčů na gatherech a s nikým jsem, až do včerejška, neměl problém. Hráli jsme klasický gather, na de_cobble, zabil jsem 2 hráče z camp. pozice (za ct), následně jsem umřel, ti hráči byli “Hapiik” & “nobody” napsal jsem “:D”, protože mi to samozřejmě přišlo vtipné, po té přišli urážky, že jsem sračka a mám dodat wargod (ze strany Hapiika, ke kterému se pak přidal zmiňovaný nobody), na to jsem hned upozornil Hunteda, pokud možno tak by to mohl potvrdit, po skončení gatheru, jsem byl nazván PíXou, což může nejspíš potvrdit admin “.w0” (Ale jelikož jsem to neunesl a nazval ho zpátky čurXkem, protože to už bylo moc, tak to neberu v potaz) když ho ale .w0 uklidnil, Hapiik mu vzkázal, cituji, “Já si můžu dělat co chci.” Teď abych se dostal k tomu nedodání wargodu, opravdu mi wargod nefunguje, klidně později dodám screen nebo důkazy (Teď nemůžu, mizím do práce, takže spíše k večeru), zkoušel jsem to hodněkrát na zahraničních serverech, tak jsem natáčel demo které je k dostání zde: http://leteckaposta.cz/803292100
Toto je zároveň i stížnost na hapiika:
3. Je prísne zakázané pýťať od hráča WG u ktorého nemáš podozrenie na cheat a robíš to z trucu
- Poškodzovať projekt PCWZONE.com hociakými spôsobmi - zneprístupňovať hráčom sa pripojit na server
<13:01:23> “Eternity.”: Kvůli tobě mám ban:)
<13:02:34> “Hapiik”: nemáš zač
<13:03:59> Chat partner has closed the conversation
(Byli semnou 2 admini v teamu a to .w0 a Kawari, takže opravdu chtěl jen wargod na truc.)
Vím, že jsem býval toxický hráč, což o mně může i třeba Inlove v klidu říct, ale snažím se být co nejméně toxický, bavit se a na oplátku dostanu takové zacházení?