Informácie o sebe :
- Pentoss / Martin / 19 / STEAM_0:0:96316030 / Pekný deň. Volám sa Martin, mám 19 rokov a vychodil som SOU T.Vansovej v Prievidzi ako Inštalatér(VKP). Momentálne som bez roboty a som dosť lenivý si ju nájsť
.Baví ma hrať basketbal, florbal, frisbee ale hlavne CSko a ostané počítačové hry. Milujem hudbu a hlavne poriadnu hudbu
Nezabudnem podotknúť že si veľmi rád zahulím #420
Hlásenia :
- Iba raz som hlásil hráča ktorý mi posielal divné linky a to adminovi Hunted. Inak žiadne hlásenia zatiaľ “v zázname” nemám ale keby bolo niečo tak sa automaticky obrátim na admina.
História:
- Žiadne bany, predtým non-steam, už pár rokov Steam hráč. Popritom všetkom som csko pravidelnejšie hrával v rokoch cca 2014-2017, potom som s tým sekol kvôli babe. No nakoniec som si aj tak našiel cestu ku zlatému dobrému hraniu cska a kecania s ľudmi na TS
Skúsenosti :
- Kedže som zatiaľ nikdy nikde nebol admin tak nemám čo priniesť zatiaľ ale po čase budem určite prejavovať svoje dovednosti.
Posledná žiadosť :
Žiadna nebola.
Vedľajšie informácie:
- Trávim dosť času s ľudmi na TeamSpeaku a mám chuť pomáhať hráčom. Prinesie mi to veľa skúseností do života a nehanbím sa opýtať na každú somarinu, ktorá mi bude nejako nápomocná.
- Beriem veci s humorom ale popritom vážne veci beriem s chladnou hlavou.