Ahoj jmenuju se Štěpán, bydlim nedaleko Prahy, za praci delam ve fabrice na foliovacim a kompletovacim stroji kdyz je cas venuju se chytanim ryb, posezeni s prateli nebo na nejakou drunk akci rad se zasmaju a pokecam o necem normalnim
- nick felix
- sid : STEAM_0:0:134099468
-věk 23
-steam link : https://steamcommunity.com/id/ohfelix
Hlásenia
- Na tomto TS jsem hlasil ze se jednalo ddos na moji ip adressu hlasil jsem to osobne MacGyver, kdyz nahlasuji nejaky problem jdu rovnou za adminem na ts, ne kazdy muze hned byt aktivni na forum tak mi prijde jit rovnou na ts rychlejsi vec nez to nekam rozepisovat a cekat par dni
História:
-
Csko jsem poprve zapnul v roce 2006 na nonsteamu na zakladce
a nasledne doma
ale na steam jsem se pripojil v nejakem roce 2012 a hraju csko do ted, je to pro me nostalgie a historicka hra ktera neni rozbita i kdyz uz tady neni ta aktivni komunita lidi co kdy si byvala
-
zaznamy v BA nemam
-
par mesicu jsem ucinkoval jako GA na portale surmi a dalsich TS na kterych uz se dneska nehraje nebo uz to opadlo
Skúsenosti :
-
Jednou jsem si udelal jen tak TS server a snazil jsem se tam upravovat prava na dane permisi ale moc mi to neslo tak pokud bude moznost tak kdo tomu rozumi jen aby mi ujasnil par veci jinak vse okolo TS serveru zvladam
-
Server FTP
-
delal jsem hodne kdysi do cskovych serveru pluginy a tak ale nevim jestli bych to ted po par letech zvladnul znova ozivit
Posledná žiadosť :
- zadna nebyla
Vedľajšie informácie:
-
nikam jinam na ts nechodim hrat protoze dead 1.6 ale kdyz je cas a nejsem v praci nebo tak si rad prijdu zaklikat a vypraskat lidi
-
Svuj nazor povim durazne ale ne kazdy snim musi souhlasit prijmu aj jiny nazor od lidi jak to vidi a jak by to treba mohlo byt
-
Muj nazor je takovy ze by nemeli delat admina lidi 15+ ale starsi lidi co uz se umi chovat a nerikaji kraviny
-
Jsem takovy clovek ze si pomalu delam ze vseho srandu, ale kdyz dojde na nejakou vaznou vec tak se nad tim jasne zamyslim a vyresim to s chladnou hlavou a bez jakych kolik nadavej ci urazek
EDIT: mel jsem tam chyby v zadosti