Ahojte zdravím je podla vás že ked mi dá nejaky admin dole move 1 a poviem mu prečo mi to nedá naspäť a on reaguje hned že vyhrážanie ? len som povedal že idem za MacGyverom či by mi to nedal rád by som ho poprosil+BAN od Admina
čau, tě celkem nechápu… či máš nějakou poruchu nebo něco jiného… Ale, ty tak lžeš až z toho brečím… Adrian ti odebrál “move 1” z důvodu, že zneužíváš move na gatherech… Tak já přišel na tsko a vymazal jsem ti ikonku “rights” což jí nepotřebuješ… Dále, po té jak jsem ti to odebrál, okamžitě jsi naběhl ke mně do roomky, ani jsem tě tam nepozval a hned do mě jedeš “proč ti to beru” já ti odpověděl “že stejně nemáš move, tak to nepotřebuješ” a z ničeho nic jsi mi řekl “aby tobě náhodou někdo nevzal práva”. Tak jsem ti udělil ban na 5minut.
TAK to co si napsal že aby ti nevzali práva jsem vuubec na 100% nepovedal nevím co tady taky lžeš a já sem nevedel že mi nekdo zobral move 1 mne vtedy laglo tsko mám problem s tskem takže asi tak
Ahoj Markus,
vítam ťa opäť na forume , move1 ti bolo odobrané z dôvodu veľa krát neoprávnených moovov, nechápem ani kto ti to vlastne dal a prečo / ako si si to zaslúžil, no ale ako vidím tak ti to ani nemali dávať. Moja rada pre teba : skús sa trochu naučiť správať a myslieť z druhého pohľadu, aké by ti to bolo keby ťa niekto len tak moovne a ty si robíš svoje veci ?? Určite by ťa to nepotešilo.
Ak má niekto práva na to aby ich zneužíval a robil si čo chce, budú mu odstránené.
Lock